Pico

Pico. Het volgende eiland. Een half uur vliegen van Terceira. Was leuk om te doen vanmorgen. Met zo'n propellervliegtuig, een beetje schuddend door het luchtruim. Maar wel prachtig: wat een uitzicht, wat een plaatjes. Op het eiland Pico blijven we ook een aantal dagen. Vandaag het dorpje waar we nu verblijven verkend. Het is leuk, enerzijds heeft het kraak noch smaak en anderzijds ademt het ook de sfeer uit, die we op andere plekken tijdens deze vakantie ook al hebben mogen ervaren. Aan de haven een biertje gedaan vanmiddag en een forse hamburger (luisterend naar de naam Tsunami) gegeten. Een beetje luieren, nog een duik in het zwembad en vooral niet te veel doen. En dat maakt het gewoon leuk. Genieten van de ambiance, waarin niets hoeft, waarbij de omgeving bijzonder is en waar het gewoon goed vertoeven is. Morgen gaan we het eiland verkennen. Van walvisvaarders tot de echte Pico: de hoogste berg van Portugal!

Reactie schrijven

Commentaren: 0