Erwin

Erwin heeft samen met Irene een viertal kinderen: Bart, Hidde en Lobke en Sara. Zij wonen (op Bart na) allemaal in Utrecht. 

 

Erwin is geboren in Utrecht in 1963. In 1969 verhuisd naar Vianen. In de regio van de Vijfheerenlanden tot ongeveer 2021 gewoond. In Vianen, Hagestein en in Lexmond.  Na de middelbare school en dienstplicht (die bestond toen nog) direct aan de slag gegaan bij het IT bedrijf van de Rabobank.

 

Het was oorspronkelijk als een tussenstap op weg naar een studie theologie bedoeld, maar zoals dat wel vaker in grote organisaties gaat: het was de start van een lange carrière binnen de Rabobank organisatie. Niet voor niets overigens, want de Rabobank is een prachtig bedrijf, niet alleen als financiële dienstverlener met een maatschappelijke en coöperatieve signatuur, maar ook omdat je er vanuit loopbaanperspectief zoveel mogelijkheden krijgt en hebt.

 

Van IT  overgestapt naar HR en in dat vakgebied zo'n beetje alle vakgebieden actief geweest. De laatste jaren is zijn portefeuille verbreed en is hij werkzaam bij het RIVM, waar hij verantwoordelijk is voor Organisatie, Bedrijfsvoering en Personeel.

 

Op LinkedIn profiel vind je er alle informatie over. In 2018 vertrokken bij de Rabobank en als ZZP-er begonnen onder de naam   Ultimate Consult. Sindsdien opdrachten bij NS en Transavia gedaan.

 

Erwin is jaren actief geweest binnen de protestantse kerk. In Vianen, maar ook in Lexmond. In Heerde is hij verbonden aan de Ontmoetingskerk, waar hij een aantal keer per jaar voorgaat in kerkdiensten.  

 

Daarnaast is sinds 2002 lid van Rotary.  Sinds de zomer van 2021 is hij lid van Rotaryclub Hattem-Heerde.

 

Sinds 2018 bestuursvoorzitter van Villa Vrede in Utrecht. Bij Villa Vrede worden ongedocumenteerde vluchtelingen opgevangen.

 

Andere hobbies:

- wandelen

- tuinieren

- reizen

 

Over het tuinieren, het wandelen en de reizen die Erwin (vaak samen met Irene) maakte vind je op deze site korte en lange verslagen. In 2018 en 2019 liep Erwin het Pieterpad. Een groot deel van de etappes wandelde hij samen met mensen die wat voor hem betekenen (familie, vrienden en netwerkrelaties). Van elke etappe schreef hij een korte blog.

 

Een korte dagelijkse blog schreef hij ook over de reis met de Transmongolie Express.