Naar huis

Een beetje slecht geslapen. Dat heb ik op de een of andere wijze nog steeds voor een wat langere vliegreis. Maar enfin: nog een keer met de krabber over de kop, een douche en de Old Spice aftershave (die echt prikt) en je bent weer klaarwakker. Het ontbijt doet vervolgens wonderen.
En zoals altijd: we zijn te vroeg op de luchthaven en moeten te lang wachten. Een tweetal dames zorgen voor een enorme opstopping bij de incheckbalie, omdat ze wat te veel kilo's bij hebben: bagage bedoel ik.
Op de luchthaven na de securitycheck, wachtend op een kop koffie die Irene aan het halen is, nog even tijd om dit blogje te schrijven en nog wat terug te blikken. Zo'n blog geeft een goed beeld en haalt, het verhaal teruglezend, weer zaken en activiteiten op, die ik al lang weer vergeten was. We hebben best veel gedaan. Daar nodigen de eilanden ook wel toe uit. Het lijken zo terugkijkend wel 5 vakanties. Elk eiland heeft zo z'n eigen kleur en identiteit. Dat maakt ze bijzonder en ook aantrekkelijk voor een vakantie voor van alles en nog wat. Wat een vakantie echter maakt of breekt is het reisgezelschap. En dat was natuurlijk prima. Het was goed en we hadden het goed met elkaar. Family time is Quality time. In dit geval Quality time met een grote Q!

Reactie schrijven

Commentaren: 0