Limburg

Met de familie erop uit. Dat doen we elke 5 jaar bij een huwelijkslustrum van mijn ouders. Dit jaar ter gelegenheid van het 55 jarig huwelijk naar Limburg geweest. Een prachtige boerderij in Epen. Zo'n typisch Limburgs huis op het platteland, een ommuurde binnenplaats afgesloten met een poort, een prachtige tuin en heerlijke zitjes in de schaduw of de zon. Die scheen ook volop! Het weer was ok, de sfeer was dat zeker en het programma meer dan goed.
Gedurende het weekend met elkaar Wie is de mol gespeeld. Dat bleek uiteindelijk Sara te zijn, niet geraden en dus gewonnen. Het was goed om met z'n allen het feest te vieren. Gevaren op de Maas, een bezoek aan- en een etentje in Maastricht en picknicken rond de Geul. Hartstikke leuk. Een BBQ op de binnenplaats, veel goede gesprekken, lekkere wijn en ook nog wat Grappa en maaltijden aan lange tafels buiten. Het voelde als Frankrijk en dat was het eigenlijk ook. Mooie familie!

Reactie schrijven

Commentaren: 0