Het blijft mooi

Het was maar 2 dagen. Sneeuwval in Nederland. Sinterklaas is net het land uit. Een paar dagen lichte vorst en dan sneeuw op weg naar hogere temperaturen. En wat is het toch mooi. In sommige delen van Nederland viel meer dan 40 centimeter. Ons Vogelnest kreeg een wit dak en de tuin een witte deken. Het was eigenlijk te guur voor een wandeling, dus daar hebben we ons maar niet aan gewaagd. Het beeld vanachter het raam was prachtig. En de tuinverlichting levert dan een prachtig plaatje voor de eerstvolgende kerstkaart. Of we ooit nog een witte kerst zullen krijgen. Maar dit moment hebben we toch mee gepakt. Een zondagmiddag die een witte dijk oplevert. Voldoende sneeuw om een pop te maken. Het glijden van de dijk lukte niet echt. Of dat te maken heeft met het feit dat de gewichten op de slee wat zijn toegenomen of gewoon omdat de sneeuw te zacht en te plakkerig is. Daar zullen we het maar op houden, hoewel....... er brak wel iets bij het sleetje glijden. En de haard doet verder het werk. Een goed glas wijn, de warmte is binnen....

Reactie schrijven

Commentaren: 0