Op dit moment hebben we 18 jaar gewacht

De tweeling Sara en Lobke Verboom (22) komen uit de omgeving van Utrecht. Lobke: „Hier hebben we achttien jaar op gewacht, dus vroeg opstaan voor een goede plek was niet erg.” De twee waren 4 toen Feyenoord voor het laatst de schaal in bezit had. Sara: „Dat hebben we niet bewust meegemaakt, maar dit wel.” Feyenoord zit de zussen in het bloed. Lobke: „We hebben gisteren met de hele familie gekeken. Na de wedstrijd hebben we gefeest en gehuild. We gaan al van jongs af aan regelmatig naar de Kuip. We gaan dit nooit meer vergeten.”

Dit is een kort artikel uit de Metro. Je vindt het hele artikel via deze link. Er is niet veel meer aan toe te voegen, hoewel dat huilen wat overdreven is: vreugde was er zeker in ons Feyenoord gezin. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0