· 

Next steps (vervolg)

In het vorige blogje maakte ik er al een opmerking over. “Het in gesprek zijn over een nieuwe baan”. Inmiddels is het wereldkundig gemaakt. Per 1 maart begin ik bij het RIVM in Bilthoven. Erg veel zin in. In het laatste kwartaal van 2021 kwamen de gesprekken via de Algemene Bestuurs Dienst op gang. Best spannend. Ook om de stap van het ZZP-schap weer ongedaan te maken.  Het RIVM is een prachtige organisatie. Het maatschappelijk belang is groot en dat spreekt mij zeer aan. En natuurlijk de baan zelf. Er zijn veel gesprekken gevoerd voordat het groene licht er was. Een zorgvuldig proces. Ik heb er veel zin in ieder geval.

 

Na de publicatie over de benoeming kwam er een stroom reacties via linkedin op gang. Ook van mensen, die je al lang niet gesproken hebt en/of uit het oog bent verloren. Mooi om dan al die reacties te krijgen. LinkedIn is toch ook een bijzonder fenomeen. Dat merk je op zo'n moment. Je merkt ook hoe groot je netwerk eigenlijk is. En dat netwerk wordt met de start bij het RIVM alleen maar groter.

Over dat RIVM is natuurlijk heel veel te vertellen. In deze Corona tijd is het RIVM dagelijks in het nieuws. Op dit moment nog gevestigd in een prachtig gebouw in Bilthoven, verhuist het bedrijf in 2023 naar de Uithof. Dat het RIVM veel meer is dan een actieve betrokken partij in en rond de Corona aanpak lees je op hun site. Werken in de buurt van Utrecht en onze oude woonplaats. Het kan gek lopen en voelt goed. De nieuwe werkplek is goed aan te rijden vanuit Heerde in ieder geval. 

Voor het artikeltje dat over de benoeming gemaakt werd, moest ook een foto worden gemaakt. Met de Iphone in de hand, maakte Irene wat foto’s in en rond huis. Zoek de verschillen..... Het hoort er allemaal bij. Nog een week of 5 en dan gaat het beginnen. Een gek idee, maar ik kan niet wachten…. Hoewel ik het ook jammer vind om Transavia (een prachtig bedrijf) te verlaten. Loslaten en opnieuw beginnen: next steps.......

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Lilianne (zondag, 23 januari 2022 10:30)

    Vanwege foto 5 ben je waarschijnlijk aangenomen!!��